Heb je een jong bedrijf en ben je op het punt gekomen dat je zelf niet de tijd en de tools hebt om je bedrijf op creatieve wijze op de kaart te zetten, dan help ik je graag verder. Als marketing assistent verras ik je met creatieve en vernieuwende ideeën met als doel om samen je bedrijf (nog) zichtbaarder te maken. Ik ondersteun jou en jouw bedrijf op afstand. Zo hoef je niet te investeren in een extra werkplek, hardware en software. Mijn werkzaamheden stemmen we samen af op de behoefte van jouw bedrijf.

Ik doe waar ik goed in ben, zodat jij kan doen waar jij goed in bent.
Iedereen happy!

 

Marketing ondersteuning

In de breedste zin van het woord

Waarom mij als marketing assistent?

  • Vaste sparringspartner
  • Professionalisering
  • Meer focus
  • Omzet verhoging door gerichte marketingstrategieën
  • Full Service
  • Besparing extra werkplek, hardware en software

Wat ik voor je kan doen

Mijn brede ervaring kan jouw bedrijf verder helpen

Mijn werkzaamheden als marketing assistent stemmen we af op de behoefte van je bedrijf. We maken een plan van aanpak en spreken samen af hoeveel uren in de week of maand daarvoor nodig zijn. Zo weten we beiden waar we aan toe zijn. Desgewenst reserveer ik deze uren op vaste dagen voor jou. Mocht de situatie erom vragen dan stuur ik uiteraard tijdig bij. Ik werk op afstand, maar ben graag onderdeel van het team om samen met jou je zakelijke doelen te verwezenlijken.

Ik ben Anneke

en ik ben een creatieve duizendpoot

Met mijn kennis en ervaring kan ik een complete website vullen. Ik ben gestart als één van de eerste webdesigners en ben altijd binnen de marketingcommunicatie werkzaam gebleven. Vervolgens heb ik als traffic- en projectmanager op diverse reclamebureau’s gewerkt. De laatste tien jaar werkte ik binnen een eigen bedrijf als ontwerper en webdesigner. Ook gaf ik workshops en lezingen over ondernemerschap en marketing.

Inmiddels werk ik onder mijn eigen naam. Zo krijg je mij in mijn puurste vorm. Ik doe de dingen die ik leuk vind en waar ik goed in ben. Op deze manier help ik mijn klanten hun product of dienst – waar ik affiniteit mee heb – op de markt te zetten.

Ik woon samen met mijn vriend en vier katten en bezoek graag moderne musea of exposities. Als ik niet achter mijn laptop zit, ben ik creatief bezig met mijn handen: lijm, gips, wol of welk ander materiaal dan ook. Daarnaast fotografeer ik menig flash-kaartje vol.

Mijn werk

Projecten waar ik trots op ben

Neem contact met mij op

Momenteel neem ik geen nieuwe opdrachten aan,

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag.

Bel of app +31 (0)6 41 79 20 53
E-mail. anneke@annekehulsbosch.nl

Adres:
Generaal Bothastraat 40
5642 NM Eindhoven

Privacy statement en cookies